Open Weidevogelavond

OGP Open Weidevogel AvondGrutto’s en kieviten zijn graag geziene zomergasten van Midden-Delfland. Het aantal van deze in het grasland broedende vogels staat landelijk onder druk. Ook in Midden-Delfland wordt met veel aandacht en energie gewerkt aan het behoud van deze vogels.

Op donderdag 15 september spreken we over de toekomst van weidevogels in Midden-Delfland. Na een inleiding door Govert van Oord (wethouder Midden-Delfland) vertellen Floor Koornneef (Vogelbescherming Nederland), Niek Praagman (Vockestaert) en Anneklaar Wijnant (Natuurmonumenten) hoe het ervoor staat met de weidevogels in Midden-Delfland en welke mogelijkheden er zijn tot verbetering.

Wij nodigen u van harte uit om deze informatieve Weidevogelavond bij te wonen. Zowel leden als niet-leden van de OGP zijn welkom.

We treffen elkaar “Bij de Buurvrouw” – Oostgaag 18 in Maasland, midden in het open weidegebied. Vanaf 19:30 staat de koffie klaar. We beginnen om 20:00 en sluiten rond half tien af met een drankje.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld u daarom aan via dit formulier. U kunt zich ook via email aanmelden bij André Buitelaar: a.buitelaar@ogp-md.nl

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.