Beslissing nieuwe kandidatenlijst

Ledenvergadering 10 oktober beslist over kandidatenlijst en programma

De ledenvergadering van 1logo+slogan-in-wit_OGP_20130 oktober a.s. in de Magneet in Maasland (20:00 uur) zal beslissen over de voordracht van de speciale Selectiecommissie voor de kandidaatsraadsleden 2014-2018. Voorzitter Kees van Gageldonk zal de lijst presenteren aan de leden. Goed nieuws is dat er bij de te presenteren eerste 10 kandidaten, 7 nieuwe gezichten zijn!  De komende fractie wordt als het aan de selectiecommissie ligt sterk verjongd, maar tegelijk met behoud van de broodnodige continuïteit.  Kandidaat fractieleider is Ivan Trouwborst uit Schipluiden, die ook nu al de fractie in de gemeenteraad aanvoert. In de volgende groep kandidaten zitten 5 potentiële raadsleden, gevolgd door 4 kandidaten voor een burgerraadslidmaatschap.
De zittende raadsleden Marjan Pols en Roy Ringeling hebben zich niet meer beschikbaar gesteld voor een volgende raadsperiode.

Nadat de ledenvergadering de kandidatenlijst op  10 oktober definitief heeft gemaakt, zal de lijst worden gepresenteerd. Vanaf dan zullen de kandidaten zich mee gaan inzetten voor de campagne.

De ledenvergadering zal op 10 oktober ook het ontwerp verkiezingsprogramma presenteren. Het is de bedoeling dat dit programma gedurende de komende maanden nog verder wordt
uitgewerkt, mede aan de hand van de reacties tijdens de campagne.

 

Sleutelwoorden of 'tags':

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.