OGP kandidatenlijst 2014 gepresenteerd

OGP Midden-Delfland stelt de kandidatenlijst vast.

Maart 2014 wordt een nieuwe lente!

IMG_0218 Ivan

De ledenvergadering van OGP Midden-Delfland heeft op 10 oktober met groot enthousiasme de lijst met kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Er is een prachtig raadsteam beschikbaar voor de komende vier jaar. Alle energie tot 19 maart 2014 kan nu worden besteed aan het presenteren van dit team en het eveneens aangenomen programma. Maart 2014 belooft een nieuwe lente te worden, mét een nieuw geluid!

Nummer één op de lijst en toekomstig fractievoorzitter is Ivan Trouwborst, die die rol al meer dan 2 jaar met verve vervuld. Ivan is het prototype van een OGP raadslid, inhoudelijk en open voor samenwerking.

De volgende groep van 5 raadsleden wil heel graag de komende vier jaar als team aan het werk, omdat ze samen vrijwel alle terreinen dekken waarop de gemeenteraad actief is:

– Anja Kardol
(52) uit Maasland, specialist op het ‘sociale domein’, waar de komende jaren grote veranderingen op stapel staan en Maaslandse ‘uit overtuiging’.

Sonja Smit (33), uit Den Hoorn, leidinggevend bij het onderwijs, sociale spin in het web.

Pia van Oord (62) uit Schipluiden, die de afgelopen periode al raadslid was, specialist op het gebied van wonen en ruimtelijke ordening, die zich al jaren inzet voor landschap en cultuurhistorie van Midden-Delfland

Jakob Jongsma (46) uit Zouteveen, ondernemer met verstand van de huizenmarkt en milieuzaken, samen met zijn vrouw uitbater van een prachtige B&B en betrokken bij MKB Midden-Delfland

Jamie van Son uit Maasland, de eigenzinnige jongste kandidaat (18) van de lijst, die overtuigd is van de noodzaak dat jongeren meer betrokken moeten worden bij politiek en besturen. Hij gaat er voor.

Dit team wil als één geheel gekozen worden en gaat de verkiezingsstrijd in met de bekende slogan van de drie musketiers ‘ “Eén voor allen, allen voor één”!

Klik hier voor de hele lijst van 10 kandidaten en de foto’s

Sleutelwoorden of 'tags':

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.