Anders Denken, Samen Doen

OGP Midden-Delfland lanceert op 7 november zijn nieuwe leuze voor de komende raadsperiode en de verkiezingscampagne: ‘Anders Denken, Samen Doen’.

advertentie OGP kandidatengroepDe leuze spreekt eigenlijk voor zich. OGP is de partij van het alternatief, kritisch,  maar altijd met een voorstel hoe het beter kan.

Door eens een keertje ‘anders’  te denken, komen we op nieuwe oplossingen en een ander beleid
Daarnaast is een kernpunt van het nieuwe programma de andere aanpak van het besturen: niet denken vóór de burger, maar mét de burger: sámen doen!

De gemeente- de gemeenteraad – is er voor de burger en niet andersom. Inspelen op de wensen van de burgers, de bedrijven en de maatschappelijke organisaties en daarbij gebruik maken van hun inzichten, kennis en inzet, staan centraal in de activiteiten van de gemeente Midden-Delfland.  Dat is wat anders dan ‘populisme’ of een soort ‘u vraagt en wij draaien’ beleid. Door het  ‘samen denken’ met de bevolking en de bedrijven gaan we zeker méér bereiken, gaan we het ‘anders doen’.
Ons team voor de komende periode is van alle markten thuis en heeft zijn sporen al verdient in de dorpsorganisaties en als actieve ondernemers.

De gemeente wordt de komende jaren flink getroffen door de landelijke bezuinigingen. Met een betere aanpak gaan we voor een betere dienstverlening door de gemeente én meer arbeidsvreugde voor de mensen die op het gemeentehuis voor ons allemaal werken. De burger wordt niet het kind van de rekening!

Sleutelwoorden of 'tags':

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.