Uitnodiging aan Initiatief-Rijke mensen

Op 22 november a.s. organiseert OGP Midden-Delfland de activiteit ‘Midden-Delfland ‘Initiatief-Rijk’.

Midden-Delfland is een gemeente waar veel creatieve en initiatiefrijke mensen wonen
Dat is voor OGP een heel belangrijk startpunt, omdat onze bestuursaanpak voor de komende jaren  uitgaat van mensen in de gemeente die zelf initiatieven nemen. Samen doen levert meer resultaat.
Alle nieuwe OGP kandidaat-fractieleden nodigen mensen uit hun omgeving uit, die ergens initiatiefrijk in waren en zijn. Dat kan op allerlei terrein: zakelijk, sociaal/zorg, cultureel, sport/jeugd of bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Groot of klein initiatief maakt niet uit, partij of achtergrond doen er niet toe, we hebben alle initiatiefrijke mensen hard nodig.

We geven voor die initiatiefrijke mensen uit onze gemeente een klein feestje.  Daar kunnen ze ons iets vertellen over hun initiatief en iets van ons horen over hoe wij ‘dromen’ van een nieuw gemeentebestuur dat daarop inspeelt:  ‘Anders denken, Samen doen’ is niet voor niks de leuze van OGP Midden-Delfland.

Mocht je het gevoel hebben dat we sommige initiatief-rijke mensen nog niet kennen (of je bent er zelf een en je hebt nog niks gehoord), laat het ons dan alsjeblieft even weten via onderstaand email-adres. Deze mensen worden dan uitgenodigd voor een ‘aangeklede borrel’ op vrijdag 22 november tussen 16 – 19 uur in de kantine van het gemeentehuis in Schipluiden.

Meer informatie en aanmelding via campagne@ogp-md.nl of telefoon: 06 53 360111

peper-zout-prijs2012_OGP-midden-delfland.jpg_Margot_Suijker_Diepenburchstraatpeper-zout-prijs2012_OGP-midden-delfland.jpg_Dirk-den-Hoed-Boerolpeper-zout-prijs2012_OGP-midden-delfland.jpg_Jeroen-Berkhout-SchippopkarperhoeveGroene pluim uitgereikt aan het rechthuis.

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.