OGP op sociale media

De OGP is natuurlijk ook actief op de diverse sociale media. We gebruiken Twitter, Instagram en Facebook op regelmatige basis. Hieronder onze laatste berichten. En hierbij van harte uitgenodigd om een enthousiaste en/of kritische volger te worden.

Twitter

Deze tweet is geplaatst naar aanleiding van het plaatsen van een bescheiden uitkijkpunt op de Trekkade. Vanaf dit punt heb je een goed overzicht op de Commandeurspolder. In deze polder is het voorste deel helemaal geschikt gemaakt voor weidevogels. Onder andere een wat hoger waterpeil, bredere sloten, kruidenrijk gras, greppels en nattere plekken. En als je de andere kant mooi zicht op de Vlietlanden en de Foppenplas.

Op Twittter gebruiken we account OGP_MD en de hashtag #ogpmd

Instagram

Afgelopen dinsdag was de raad en college door de het Weidevogelpact uitgenodigd voor een bezoek aan het weidevogelgebied. Een uitnodiging waar we natuurlijk graag op ingingen. Goede ontwikkelingen in de polder en veel enthousiaste betrokkene. Aan de inrichting van dit stukje gebied zal het niet liggen. En ook nog Kievits kuikens gespot! Naast interessant ook gewoon een leuke avond.

Op Instagram gebruiken we account ogp.md en de hashtag #ogpmd

Facebook

Ook op Facebook kunnen we natuurlijk niet ontbreken. Op Facebook nog een berichtje over ons initiatief op een verbod op het oplaten van ballonnen.

Zoek naar  OGP Midden-Delfland om ons te vinden op Facebook.

Commandeurspolder vanaf de Kwakelweg (Foto: OGP)

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.