Hans Horlings

We zijn geschokt door het vreselijke nieuws dat Hans Horlings is overleden. Wat een verlies voor ons allemaal, voor het CDA, voor Midden-Delfland.

Nu we niet gezamenlijk kunnen rouwen om Hans’ dood, willen we graag op deze manier laten weten wat Hans voor ons betekend heeft.

Hans was een lief mens: hij was attent en zorgvuldig als het om contacten met mensen ging. We hebben daar allemaal voorbeelden van.

Hans had veel kennis van zaken. Jarenlang heeft hij zich ingezet voor de gemeente Midden-Delfland en hij deed dat met een enorme energie.

Hans was twee jaar geleden opnieuw begonnen met een nieuw college en met nieuw elan. Hij genoot van het werk met andere collega’s.

Hans had gigantisch veel taal. Als hij een antwoord gaf op vragen die hem gesteld werden, was hij echt wel even bezig. We genoten van de kleine, maar soms o zo vileine opmerkingen in zijn betogen als hij geïnterrumpeerd werd of als hij, naar zijn mening, ten onrechte kort gehouden werd door de voorzitter.

Hans werkte hard, misschien te hard. Zijn vrouw en dochtertje moesten het vaak zonder hem doen, terwijl hij juist zo trots op hen was.

Het is stil, nu Hans er niet meer is en wij rouwen.

We denken aan zijn vrouw Sibel en zijn dochter Dilara en we wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Hans Horlings : wij noemen zijn naam en gedenken hem met liefde en respect.

 

Namens de fractie van OGP

Jakob Jongsma

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.