Daar sta je dan… gemeenteraadslid Niek Knaap!

Daar sta je dan….Niek Knaap de dag waarvan je wist dat hij zou komen…;-)

Het begon allemaal vanuit een nieuwsgierigheid naar wat er in onze gemeente gebeurt, het wekelijks doorspitten van “de Schakel” en deelname aan de cursus gemeentepolitiek die in het voorjaar van 2013 door OGP werd georganiseerd. Van daaruit kreeg ik wel zin om “iets” te gaan doen en daarmee ook echt bij te dragen aan onze bijzondere gemeente. Dat maakte dat ik in 2013 lid ben geworden van OGP en actief ben gaan deelnemen aan de fractie.

Vanaf maart 2014 draag ik als commissielid al actief bij aan de vele dossiers die langskomen. Naast de enorme diversiteit in alle besluiten die moeten worden genomen, is het erg leuk om te merken dat hier vaak een hele wereld achter zit. Dat we in de fractie hierin heel goed elkaars kennis weten te benutten en van daaruit echt de goede dingen kunnen doen, maakt het commissiewerk extra leuk en leerzaam.

Een stap nu naar raadslid voelt voor mij als een eer. Als volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad ben je tenslotte ook echt zichtbaar en aanspreekbaar op datgene waar je voor staat. Ik heb er dan ook erg veel zin in om deze rol binnen de gemeenteraad als raadslid namens OGP Midden Delfland in te gaan vullen.

Niek Knaap
vanaf vandaag: gemeenteraadslid OGP Midden-Delfland

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.