Vaststelling lijsttrekker en kandidatenlijst

toptien uitgesneden met logoSonja Smit uit Den Hoorn (37 jaar) is donderdag 30 november door de leden van OGP Midden-Delfland gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Als fractievoorzitter van OGP heeft Sonja de aflopende raadsperiode laten zien zich politiek te kunnen onderscheiden. Mede door haar optreden is de OGP-fractie een actieve raadsfractie met een duidelijk eigen geluid, die constructief samenwerkt in de huidige coalitie. Sonja is vooral bekend door haar pleidooien voor burgerparticipatie en het versterken van de groene kwaliteit van Midden-Delfland. Als moeder van drie kinderen is ze bovendien actief betrokken bij de basisscholen en het verenigingsleven in Den Hoorn.

Sonja Smit reageert: “Ik ben blij met de unanieme steun van het bestuur, de fractie en alle leden. Ik zie erg uit naar een nieuwe raadsperiode. We hebben een goede club mensen en we zien ontzettend veel kansen voor Midden-Delfland. We werken momenteel aan ons verkiezingsprogramma en zodra dat is vastgesteld, storten we ons vol in de campagne. Ook in de volgende periode gaan we weer voor eigen ‘groen’ geluid in Midden-Delfland!”

Tijdens de ledenvergadering werden tevens de eerste 10 namen van de kandidatenlijst vastgesteld. De kandidatenlijst van OGP ziet er als volgt uit:

  1. Sonja Smit (Den Hoorn)
  2. Jakob Jongsma (Schipluiden)
  3. Niek Knaap (Den Hoorn)
  4. Ria Heutink (Den Hoorn))
  5. Andre Buitelaar (Maasland)
  6. Mariska van Rijswijk (Den Hoorn
  7. Ivan Trouwborst (Schipluiden)
  8. Kees van Gageldonk (Maasland)
  9. Harry Arkesteijn (Schipluiden)
  10. Pia van Oord (Schipluiden)

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.