Nieuw raadslid: Ria Heutink

Het is echt spannend om in zo’n goed ingewerkte fractie als die van de OGP een plaats te krijgen. Dus ik stel veel vragen en daar is gelukkig ook ruimte voor. Er is behoorlijk wat literatuur over het functioneren van en in een gemeenteraad, dus ik lees en lees. In april heb ik veel gehad aan de scholing die elke dinsdagavond in Schipluiden plaatsvond. Kortom er valt veel te leren, maar dat is ook een spannende uitdaging.

Ik ga me bezig houden met het sociaal domein en het is fijn om van Anja’s ervaring gebruik te kunnen maken. Juist omdat de OGP participatie als een belangrijk speerpunt heeft, is het sociaal domein bij uitstek een onderwerp om na te gaan of de inwoners van Midden Delfland tevreden zijn met de opzet van de zorg in het gebied. Daar ga ik me enthousiast voor inzetten.

Jakob,  Mariska en ik willen een plan maken om regelmatig contact te houden met de inwoners van Midden Delfland. Dat kan over allerlei onderwerpen gaan, maar het belangrijkste is, dat bij de volgende verkiezingen de mensen kunnen zeggen: “ Ja, die OGP, daar heb ik echt iets aan gehad”.

Ria Heutink
r.heutink@ogp-md.nl

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.