Impressie OGP wandeling

Afgelopen zaterdag hebben we een inspirerende wandeltocht gemaakt door Midden-Delfland. Het was heerlijk weer om te wandelen. Wel aardig wat wind in het open gebied, maar een lekker zonnetje.

Vanuit Schipluiden zijn we over de trambrug gelopen, om vervolgens via de dijk langs de Vlaardingervaart richting de Beeldenkas te gaan. Tijdens ons bezoek aan deze bijzondere plek konden we even bijtanken met iets te drinken. Daarna hebben we het vogelgebied in de Duifpolder bezocht.

Deze tocht was een goede manier om over het gebied te praten. Zo tijdens het wandelen op het pad door de Duifpolder heb je daar wel de tijd voor. Vanuit de Duifpolder zijn we verder gewandeld richting het Kraaiennest. Het was heel fijn dat we over het land van een boer mochten lopen met deze groep, hierdoor was het lopen van deze prachtige route mogelijk. Tijdens dit stuk van de wandeling hebben we ook nog een mooi voorbeeld van een hazenpad gezien. Wanneer je door het gebied wandelt besef je je nog eens extra hoe bijzonder deze plek is.

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.