Wandeling OGP op 29 januari 2022

Maasland, Schipluiden en Den Hoorn loop mee met OGP! U weet waarschijnlijk de betekenis wel van de letters OGP van de lokale partij Open, Groen en Progressief.

Op zaterdagmorgen 29 januari organiseert OGP een wandeling door Midden Delfland. De lengte van de wandeling is ongeveer 11 kilometer en de start is tussen kwart voor 10 en 10 uur. Het is de bedoeling om samen met leden van OGP, en overige belangstellenden van binnen en van buiten onze gemeente, een gezonde wandeling te maken en tijdens het wandelen van gedachten te wisselen. Bijvoorbeeld vertellen OGP-leden over het mooie gebied “Midden-Delfland”. De activiteit is gratis.

De opzet is als volgt. De wandeling start en eindigt in Schipluiden bij het Gemeentehuis. Er is daar voldoende parkeerruimte zowel voor fietsen als voor auto’s. Hoe stimulerend zal het zijn om met velen door Midden-Delfland te lopen. De wandelroute gaat voor een groot gedeelte langs recent en eerder ontwikkelde plaatsen. Juist tijdens het wandelen kan er ook van gedachten gewisseld worden over de toekomst van Midden-Delfland en geluisterd naar wetenswaardigheden. Tijdens de wandeling zullen we enkele bijzondere plekken bezoeken en indien nodig wordt daarbij uitleg gegeven.

Deelnemers kunnen zich melden per e-mail door een mailtje te sturen naar Harry Arkesteijn of te bellen naar Harry op zijn mobiele nummer 06-29027080. Het is onze verwachting dat we omstreeks 13:00 – 13:30 uur weer terug zullen zijn bij het gemeentehuis. Onderweg zullen wij, de organisatie, voor een kopje koffie, thee (of iets anders) zorgen, maar verder wordt elke wandelaar geacht zelf zijn/haar versnaperingen mee te nemen. En niet onbelangrijk: Houd rekening met het weer!

Tenslotte: Uiteraard is het belangrijk, maar vooral ook in aller belang, dat we ons aan de Corona regels van de overheid houden. Dat betekent met name dat de 1.5 m afstand gerespecteerd moet worden.

Op dit artikel of bericht kunt u helaas niet meer reageren.