Over ons groene open landschap leest u in de Open en Groen

Dit blad wordt u aangeboden door OGP, de groene lokale politieke partij. In de dorpen en het buitengebied is het blad door OGP-ers het OGP blad Open en Groen huis-aan-huis bezorgd. Natuurlijk kunt u dit blad ook online lezen, of downloaden.

En ja, uiteraard gaat het om de verkiezingen. U vindt in dit blad ons verkiezingsprogramma in woord en in beeld. U maakt kennis met de eerste zes mensen van de kandidatenlijst. Zij willen de komende vier jaar vol enthousiasme werken aan een nog mooier Midden-Delfland. En u leest een interview met Sonja Smit, die vier jaar geleden onze wethouder werd. Hoe heeft zij die tijd ervaren en wat heeft zij voor ons mooie gebied kunnen doen. U kunt het lezen in ons groene blad.

Maar… dit blad gaat niet alleen over de verkiezingen en over OGP. We vonden het ook een goede gelegenheid om over ons mooie groene Midden-Delfland te schrijven. Daar gaat het blad dus eigenlijk over. Over hoe we gebied waarderen en wat we er samen mee kunnen doen.

We interviewden Harry Arkesteijn en de bewoners van de Tiny Houses (Kluit). We zochten mooie foto’s en kenmerkende beelden. We maakten een blad dat laat zien hoe wij naar Midden-Delfland kijken. Nu en in de toekomst.

Er zijn natuurlijk veel meer prachtige initiatieven en bevlogen inwoners in Midden-Delfland waarover wij u zouden kunnen vertellen. Maar het blad zou te dik worden. Dus hier moet u het meer doen.